NM170811-8102574

ÄVENTYRET

Äventyret 2022 tackar alla deltagare och funktionärer!

Alla resultat hittar du här >>Äventyret 2022 poäng

 

 

Äventyret är en tävling som arrangeras för scouter i Göteborgs scoutdistrikt. Det är ett mycket uppskattat arrangemang där man dels får sätta sina kunskaper på prov inom patrullen men också ges möjligheten att träffa andra scouter från distriktet. Tävlingen går ut på att patruller om 3-6 medlemmar går ett spår, får lösa problem och genomföra uppgifter på olika kontroller. Scouterna är indelade i fyra olika klasser; Spårare, Upptäckare, Äventyrare och Utmanare. Läs mer om upplägg och genomförande i länkarna längre ner.

Äventyret 2022

Alla patruller måste ha en vuxen ledare på plats som ansvarar för dem. Spårarna måste ha en vuxen ledsagare med sig ut på spåret och vi kommenderar även att en vuxen går tillsammans  med Upptäckarna. Nytt för i år är att för varje patrull som anmäls så vill vi att ni även ställer upp med en funktionär!   Anmäls det fler än tre patruller så behöver kåren även arrangera en kontroll, se instruktion nedan. Det finns förslag och tips på kontroller om ni har idétorka! Det är bara att höra av sig!

All information om Äventyret 2022 hittar du här.

Kontroller

Passa på att ha ledarvård och kör en kontroll på Äventyret! Eller är ni några Roverscouter som behöver syresättas? Vi behöver hursomhelst hjälp med att arrangera kontroller, för att scouterna ska få ett så bra äventyr som möjligt!  Kontrollinstruktion, alltså våra ramar för hur en kontroll ska skapas och genomföras.

#Äventyret2022

Det vore jätteroligt att se hur det går för er – ta mycket bilder och skicka till oss, eller lägg upp i sociala medier. Tagga gärna era bilder med #Äventyret2022. Tänk bara på att ni behöver ha alla personers godkännande för att få vara med, innan ni publicerar eller skickar bilder till oss. Det går jättebra att maila era foton till oss via info@gbgscout.se, om ni mailar dem till oss räknar vi med att vi får använda dem på vår hemsida och på våra sociala medier (om så inte är fallet måste ni meddela detta).

Kontakt

Alla frågor eller funderingar på arrangemanget, anmälan, kontrollinstruktion, poängsättning eller annat går bra att skicka till aventyret@gbgscout.se  Vi ses och hörs!

 

===============================

RESULTAT 2021 HÄR!

RESULTAT 2020 HÄR!