NM170811-8102574

ÄVENTYRET

Äventyret 2021 har nu genomförts och här finns resultatlistan:

Poäng Äventyret 2021

Tack till alla som deltog

– vi ses nästa år!  

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

 Äventyret är en tävling som arrangeras för scouter i Göteborgs scoutdistrikt. Det är ett mycket uppskattat arrangemang där man dels får sätta sina kunskaper på prov inom patrullen men också ges möjligheten att träffa andra scouter från distriktet. 

Äventyret går ut på att patruller om 3-6 medlemmar går ett spår och får lösa problem och uppgifter på olika kontroller. Scouterna är indelade i fyra olika klasser; Spårare, Upptäckare, Äventyrare och Utmanare. Läs mer om upplägg och genomförande längre ner!  

Datum för Äventyret 2021

23/10 Spårare & Upptäckare går ett kortare spår över dagen
22-24/10 Äventyrare & Utmanare går ett längre spår över tre dagar. Utöver några dubbelkontroller under lördagen så har grupperna olika kontroller. 

Första-, andra- och tredjepriser kommer att delas ut i varje åldersgrupp och resultatlista kommer att presenteras på distriktets hemsida efter avslutat arrangemang. 

Utöver spåren kommer vi också att ha ett lägerbål för alla på lördag kväll! 

Mer information finns här >

Anmälan är stängd

Anmälan sker via Scoutnet och öppnar 9 september. Du loggar in med den e-postadress du har registrerad.

I anmälan ska man ange namn och personnummer för alla deltagare i patrullen. Insamlade uppgifter kommer att ligga till grund för att vi ska hålla koll på vilka som deltar på arrangemanget samt för att vi ska kunna söka bidrag. 

SISTA ANMÄLNINSDAG ÄR 3 OKTOBER

Kontroller 

Passa på att ha ledarvård och kör en kontroll på Äventyret! Eller är ni några roverscouter som behöver syresättas? 

Vi behöver hursomhelst hjälp med att arrangera kontroller, för att scouterna ska få ett så bra äventyr som möjligt! 

Mer information om att skapa kontroller finns i kontrollinstruktionen här >>

När ni har en idé om vad för typ av kontroll ni vill hålla i fyller ni i kontrollbeskrivningen i detta formulär för godkännande, detta för att det inte ska bli fler kontroller av samma sort. 

#Äventyret2021 

Det vore jätteroligt att se hur det går för er – ta mycket bilder och skicka till oss, eller lägg upp i sociala medier. Tagga gärna era bilder med #Äventyret2021. Tänk bara på att ni behöver ha alla personers godkännande för att få vara med, innan ni publicerar eller skickar bilder till oss. Det går jättebra att maila era foton till oss via info@gbgscout.se, om ni mailar dem till oss räknar vi med att vi får använda dem på vår hemsida och på våra sociala medier (om så inte är fallet måste ni meddela detta).  

Kontakt 

Alla frågor eller funderingar på arrangemanget, anmälan, kontrollinstruktion, poängsättning eller annat går bra att skicka till aventyret@gbgscout.se  Vi ses och hörs!

 —————————
—————————-

Resultat Äventyret 2020 Online här! !

RESULTAT 2019 HITTAR NI HÄR!