NM170811-8102574

ÄVENTYRET

Äventyret fyller 10 år och det skall vi fira genom att ha arrangemanget på Bohus fästning med omnejd!

Vi hoppas att både kårer som varit med på alla Äventyret och kårer som inte varit med på Äventyret alls och alla däremellan skall vilja skicka sina scouter till detta unika evenemang!

Mer info kommer…

Kontakt: aventyret@gbgscout.se

 

Äventyret är en tävling som arrangeras för scouter i Göteborgs scoutdistrikt. Det är ett mycket uppskattat arrangemang där man dels får sätta sina kunskaper på prov inom patrullen men också ges möjligheten att träffa andra scouter från distriktet. Tävlingen går ut på att patruller om 3-6 medlemmar går ett spår, får lösa problem och genomföra uppgifter på olika kontroller. Scouterna är indelade i fyra olika klasser; Spårare, Upptäckare, Äventyrare och Utmanare.  Alla patruller måste ha en vuxen ledare på plats som ansvarar för dem. Spårarna måste ha en vuxen ledare med sig ut på spåret och vi rekommenderar även att en vuxen går tillsammans  med Upptäckarna.

Kontroller

Passa på att ha ledarvård och kör en kontroll på Äventyret! Eller är ni några Roverscouter som behöver syresättas? Vi behöver hursomhelst hjälp med att arrangera kontroller, för att scouterna ska få ett så bra äventyr som möjligt!  Kontrollinstruktion, alltså våra ramar för hur en kontroll ska skapas och genomföras.

Kontakt

Alla frågor eller funderingar på arrangemanget, anmälan, kontrollinstruktion, poängsättning eller annat går bra att skicka till aventyret@gbgscout.se  Vi ses och hörs!

 

===============================

RESULTAT 2022 HÄR!

RESULTAT 2021 HÄR!

RESULTAT 2020 HÄR!