Ledarhajk mindre bild

Ledarhajk

En vacker aprildag ger sig ett glatt ledargäng ut på hajk i skogarna runt Landvetter. Solen skiner och det är lagom varmt. Ryggsäcken, som inte är allt för tung, sitter skönt på ryggen. Fåglarna kvittrar. Där framme ligger en vacker glänta i solskenet. Tror att det är dags för en rast.

 

Välkommen till hajk för ledare i Göteborgs scoutdistrikt! Hajken riktar sig till alla ledare och gärna till dig som inte provat på en scouthajk tidigare. Vi kommer att gå en kortare vandring med övernattning i vindskydd och matlagning på trangiakök. Du anmäler dig individuellt och vi delar in oss i patruller på förträffen.

 

Hajkdatum: 22-23 april. Tid och startplats meddelas på förträffen.
Plats: Skogarna öster om Landvetter Flygplats
Pris: 200 kr i anmälningsavgift samt kostnaden för patrullens mat

Anmälan
Sista anmälningsdag är 10 april.
För att anmälan ska vara komplett ska avgiften vara insatt på Göteborgs scoutdistrikts bankgiro 151-3076  Märk inbetalningen med ”Ledarhajk” och ditt namn

DU ANMÄLER DIG VIA SCOUTNET HÄR

Förträff 11 april
Deltagare på hajken förväntas komma på förträffen. Vi kommer bland annat att prata om lämplig personlig utrustning att ta med på en hajk. Vi kommer att vara i Scouterna Hus på Carlbergsgatan 1,  Göteborg.
Tid: 18:00 – 21:30.

Utrustning
Deltagarna har med dig sin personliga hajkutrustning, exempelvis kläder, ryggsäck och sovsäck. Gemensam hajkutrustning lånar deltagarna från sina kårer.

Målgrupp
Ledare i Göteborgs scoutdistrikt som är över 18 år. Vi tycker att det är extra kul om du som inte tidigare provat på att vara på  hajk kommer!
Max antal deltagare är 30 personer

Frågor besvaras gärna! Skicka ett mejl till ledarhajk@gbgscout.se