hero10_tryck_nathaliemalic-8108096

Utrustning att låna eller hyra

Kanoter

Göteborgsscouterna har tillgång till två kompletta kanotsläp med vardera 8 aluminiumkanadensare. Kanoterna kan hyras av kårer under vår och höst.

 

 

Kanoterna finns placerade hos Hjälteby Sjöscoutkår och Långedrags Sjöscoutkår. Släpen hyrs ut kompletta med flytvästar, paddlar och två stycken kärror. De hyrs ut till kårer under vår och höst. Sommartid (midsommar till mitten av augusti) står kanotsläpen på Kragenäs för användning där.

På Kragenäs finns också två havskajaker som kan hyras. Under vår och höst kan de bokas genom kansliet, sommartid hyrs de direkt av sommarvärdarna uppe på Kragenäs.

Förslag på kanotleder

Kostnad & Betalning

Ett släp kostar 400 kr per påbörjat dygn. Endast hela släp hyrs ut, inte enstaka kanadensare, förutom vid användning sommartid på Kragenäs. Faktura skickas ut när sista dag för avbokning har passerat.

Boka

Nu har vi gått över till ett helt digitalt bokningssystem. Bokning görs igenom bokningskalendern som du kommer till genom att trycka på knappen nedan. Första gången du bokar måste du skapa ett konto. Genom att genomföra en bokning så godkänner du våra bokningsvillkor som du kan läsa här. Dessa ersätter de tidigare kontrakten för att hyra kanoterna. Du bokar genom att klicka i kalendern den dagen du vill boka och därefter fyller du i alla fält. Efter genomförd bokning får du en bokningsbekräftelse via mejl med instruktioner, checklista och bokningsvillkor. Kansliet kommer sedan att bekräfta bokningen och även där kommer det en notis via mejl när detta är klart. Glöm inte att kontakta kårerna som förvarar kanotsläpen hos sig i god tid innan bokningen äger rum!

Klicka här för att boka kanoterna

Slackline

Göteborgs scoutdistrikt har tillgång till två kompletta slackline-uppsättningar. Perfekt att sätta upp mellan två träd på en kårträff eller hajk.

 

 

 

Kontakta kansliet för att se om de är lediga. På sommaren finns de på Kragenäs för användning där.

Mötesutrustning

Ibland blir det en del möten i Scouterna. Kanske behöver ni någon utrustning för att underlätta mötet?

 

Låna gärna en projektor till ledarmötet på kåren. För större möten finns två mindre PA-system med två högtalare samt mikrofoner.

Utrustningen bokas via kansliet.

Marknadsföringsmaterial

Självklart vill vi visa upp Scouterna – ju mer vi syns desto bättre!

 

 

Har kåren en rekryteringskampanj, en kårdag eller annan aktivitet i närheten av allmänheten, så passa på att hänga upp en banderoll eller ställa upp en flagga för att visa vilka ni är!

Banderoller och flaggor bokas via kansliet. Är efterfrågan stor finns det stora möjligheter att köpa in mer marknadsföringsmaterial till distriktet, hör gärna av dig om vad du tycker saknas!

Även Västra Kansliet har några banderoller för utlåning.