Disco och dans

RUT

Rover- och UTmanarutskottet

För dig som är utmanare eller rover ordnas speciella arrangemang! Ta chansen att utmana dig själv, ha galet roligt och samtidigt träffa många gamla och nya vänner! Vi hoppas se just dig på nästa arrangemang!

 

Utmanarscout är du som är mellan 15 och 18 år och rover mellan 18 och 25. I kalendern hittar du alla våra kommande arrangemang.

Är du en driven utmanare eller roverscout och gärna vill vara med och utforma Göteborgs rover- och utmanarverksamhet så är du varmt välkommen att skicka in din ansökan om att få vara med i RUT till rut@gbgscout.se. Vare sig du har mycket ett lite tid så är vi tacksamma för ditt engagemang! Skriv lite om dig själv, varför du vill vara med i RUT och vad du gjort i scouterna tidigare.

Uppdragsbeskrivning

Syfte

Att skapa möjligheter för utmanare och roverscouter att mötas över kår- och distriktsgränser.

Uppdrag

Att ordna verksamhet som både görs för och av utmanare och roverscouter. RUT ska engagera utmanare och roverscouter och beakta åldersskillnaden när de planerar och kvalitetssäkrar arrangemang. RUT ska också verka för att väcka intresse bland utmanare och roverscouter för aktiviteter på annat än lokal nivå, även internationellt. RUT ska hålla kontakt med andra liknande grupper både i närliggande distrikt och i Scouternas samverkansorganisationer.

Kontakt

Kontakta utskottet på rut@gbgscout.se

Återkommande arrangemang

  • Innebandynatta – Början på året
  • Scoutbalen – Slutet på året
  • Jul med RUT – Vid jul…