S2

Mötesrum

i Scouternas Hus

Lokalt och nationellt engagerade scouter och utbildningsgrupper kan boka mötesrum i lokalerna via Göteborgs scoutdistriktets kansli och Scouternas Västra kansli. Ideellt engagerade inom Scouterna ges tillgång till lokalerna efter överenskommelse med Göteborgs Scoutdistrikts kansli. Längre ner på sidan kan du läsa om mötesrummen och se bilder.

Om att boka

Är du frekvent besökare, men ej anställd i huset bokar du via boka.se/gbgscout och använder din egen tagg till passersystemet.

Är du tillfällig besökare (dvs inte i någon av grupperna ovan), bokar du via boka.se/gbgscout och får låna en tillfällig tagg (Läs bokningsreglerna nedan!).

Hantering av taggar

Anställda samt frekventa besökare hämtar ut tagg och kod i samråd med kansliet.

Tillfälliga besökare hämtar ut tagg/kod enligt instruktioner man får av kansliet i samband med bekräftelsen av bokningen.
Här kan du läsa om hur det fungerar med lånetagg

Bokningsregler

  • Rummen kan bokas 06.00 – 23.00 (OBS: övernattning ej tillåtet!)
  • Glöm inte att avboka om rummet inte kommer att utnyttjas
  • Bokar du utan att ha egen tagg till passersystemet måste bokningen göras minst 10 dagar i förväg
  • All bokning sker via boka.se  (kontakta endast Göteborgs scoutdistrikts kansli vid frågor) och är för tillfälliga och frekventa besökare giltig efter godkännande som bekräftas via e-post
  • Bokningar kan göras 50 veckor i förväg
  • Vid bokningsförfrågan är det viktigt att man anger om man har en egen nyckel-tag (Välj Ja eller nej på frågan)
  • Alla uppgifter måste fyllas i vid bokning.

Trivselregler

Trivselregler och information till gäster – Scouternas Hus 2023-12

Bokning

KLICKA HÄR FÖR ATT BOKA MÖTESRUM PÅ SCOUTERNAS HUS

Rum som kan bokas:

Spåraren som ligger på ovanvåningen är Scouternas Hus största rum. Rummet har i sin grundmöblering ett konferensbord med 11-14 platser. Konferensbordet kan delas upp i fyra mindre bord med två platser vardera. Det finns ytterligare fyra likadan småbord vilket möjliggör att rummet kan möbleras som ett klassrum med 16 platser. Borden kan också ställas upp i mindre öar, t ex för grupparbeten. Om borden fälls ihop kan rummet möbleras för biosittning med 25 platser (Rummet är för tillfället begränsat till max 15 personer!). Rummet är utrustat med takmonterad projektor med duk, whiteboard och högtalarsystem. Meddela i samband med bokningen ifall ni har behov av de fyra extraborden.

Bokning

KLICKA HÄR FÖR ATT se kalendern och BOKA

Upptäckaren är ett mötesrum i källaren och har ett konferensbord med plats för 8 personer. Det lämpar sig för mindre möten som inte kräver projektorer eller skärmar. På samma våning finns både kök och toalett. Utanför rummet finns även en liten soffgrupp. Från köket finns en utgång mot husets baksida.

Bokning

KLICKA HÄR FÖR ATT se kalendern och BOKA

 

Äventyraren som ligger på entréplan har ett konferensbord med plats för 12 personer. Rummet är utrustat med en stor väggmonterad bildskärm, whiteboard och konferenshögtalare med mikrofon. I anslutning till Äventyraren finns ett mingelkök där man med fördel kan servera fika på det långa ståbordet.

Bokning

KLICKA HÄR FÖR ATT se kalendern och BOKA

Rum som inte kan bokas:

Biblioteket på ovanvåningen är ett mysigt litet rum med tre bekväma fåtöljer runt ett lågt bord. (Går ej att förboka, drop in.)