Arrangemansgruppen

Distriktets kärnverksamhet består av flertalet scoutarrangemang. För att effektivt driva dessa och låta fler unga ta plats behövs mentorer/projektledare för alla distriktets arrangemang, ex. Äventyret, Kulturkalaset, RUT, Ledarveckan m.fl. I arrangemengsgruppen behöves både du som vill vara med som som projektledare men också du som vill lära dig mer om hur man driver större arrangemang, eller du som trivs bäst i en arbetsgrupp för att utveckla och driva små eller stora arrangemang. Känner du dig manad, eller vet du vilken scout som är perfekt för beskrivningen? Hör av er till distriktsstyrelsen@gbgscout.se eller direkt till någon i distriktsstyrelsen!

RUT

Arrangemangsgruppen RUT (Rover-och UTmanare) vill gärna bli fler! Här kan du eller dina scoutvänner antingen vara med och hjälpa till i den löpande planeringen under året. Det går även bra att endast vara med och arrangera en kväll för rover-och utmanare i distriktet. Låt idéerna flöda! Har kanske du tänkt på en utmanarkväll som hade varit rolig att genomföra, men aldrig fått chansen att göra det? Nu är det dags! Hör av er till distriktsstyrelsen@gbgscout.se så puttar vi dig i rätt riktning.

Kragenäs

Lägeranläggningen Kragenäs behöver fler aktiva till hela organisationen. Vill du vara med och utveckla i programgruppen eller kanske jobba med matplanering? Har du konkreta idéer för Kragenäs och är villig att slutföra projektet? Hör av dig till ordforande@gbgscout.se eller kragenas_styrelse@gbgscout.se

Skeppsrådet

Skeppsrådet har hand om vår båt Mandalay som ligger nere på Nya Varvet. De som engagerar sig i arbetet kring Mandalay kan bland annat hjälpa till att utveckla seglingarna – kanske ska vi ha fler seglingar och olika teman? Det finns även möjlighet att vara med och se över vilka utbildningar som bör finnas för våra medlemmar i distriktet som specifikt riktar sig mot sjöfart. Är du mer händig av dig och gillar känslan av olja, lack och sågspån under naglarna, då är underhållsgruppen något för dig! De är med och planerar samt genomför de arbetsdagar som finns för att få Mandalay redo för sommarens äventyr. För mer information eller om du vill engagera dig, kontakta Skeppsrådet på skeppsradet@gbgscout.se.

Har du frågor är du alltid välkommen att kontakta oss via info@gbgscout.se!