Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Arbetshelg på Kragenäs

5 maj 2023 18:00 - 7 maj 2023 13:00

Evenemang Navigation

Nu är det dags för arbetshelg på Kragenäs igen för att förbereda området för en intensiv lägersommar med både serviceveckor och ett tyskt förbundsarrangemang! Vi hoppas du vill vara med!

Vi kommer börja förbereda för sommarsäsongen och fortsätta med både bakugn och andra byggen.

Anmälan

Anmäl dig så snart som möjligt, även om nu pandemin har avtagit så har vi begränsat antal platser i Pannbergsstugan. Sista dag att anmäla sig till helgen är 3 maj.

Du anmäler dig via formuläret här: https://forms.microsoft.com/e/VFtGMV2bTH

Tider

Du som har möjlighet är välkommen efter 18 på fredagen men det går också bra att komma senare under kvällen.  Vi håller på till 13.00 på söndag.

Resor

Enklast är att åka buss till Lurmotet eller tåg till Överby station så hämtar vi dig där. Vi kör dig såklart också till bussen/tåget på söndag.

 

Du kan också åka egen bil eller bli skjutsad. Vi betalar biljetter till kollektivtrafiken eller milersättning för resor med bil. För att få full milersättning för bilresan behöver man vara minst två personer i bilen så samåk gärna.

Boende

Vi bor inne i Pannbergsstugan i de utrymmen som finns. Det innebär att de flesta kommer att sova på övervåningen. Där finns madrasser, kuddar och täcken så du behöver ha med dig sängkläder. Du som vill sova i tält, vindskydd, hängmatta eller fordon får såklart göra det. Det finns tält att låna på Kragenäs.

Utrustning

Du behöver ta med dig bra kläder att arbeta i. Vi kommer vara ute mycket under helgen, oavsett väder, så stövlar/kängor och oömt regnställ är bra. Det finns arbetshandskar och skyddskläder att låna.

 

Du behöver sängkläder (eller sovsäck och liggunderlag) att bädda din sovplats med och handduk.

Mat

Kragenäs står för mat under hela helgen. Det serveras enklare middag / kvällsmat på fredag kväll. Vi avslutar med lunch på söndag innan hemresa.

Kostnad och ersättning

Det kostar inget att vara med på arbetshelgen, Kragenäs betalar all mat under helgen och din resa mellan Kragenäs och Göteborg (eller annan adress i rimlig närhet som Vedum, Borås eller Varberg). Man får ingen fickpeng under arbetshelgen.

Frågor

Undrar du något går det bra att höra av sig till Anläggningsgruppen:

kragenas.anlaggning@gbgscout.se

 

Hälsningar

Marcus, Per, Bosse

Kragenäs Anläggningsgrupp

Plats

Göteborgsscouternas Kragenäs
Kragenäs Myren 3
Tanumshede, 457 91 Sverige
View Plats Website

Arrangör