Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Arrangemangssegling 3 – helg

5 juni 2020 - 7 juni 2020

Ledare
Mandalay
Rover
Utmanare

Varje seglarsäsong anordnas ett antal arrangemangsseglingar med Mandalay. Till dem kan man anmäla sig själv eller tillsammans med en vän eller två. Det är först till kvarn som gäller!

Arrangemangsseglingarna är ett trevligt sätt att lära känna andra scouter, både med och utan segelintresse. Alla medlemmar i Scouterna får delta i seglingarna, men medlemmar i distriktet har förtur. Arrangemangsseglingarna är gratis under 2020, men det kan tillkomma en liten kostnad för mat under dessa helgseglingar. Vi utgår från Göteborg på fredag kväll (runt 18) och återkommer till Göteborg på söndagen. Exakta tider beror på vart vi bestämmer oss för att segla – beroende på väder, vind och humör.

Kostnaden för en arrangemangssegling – helg är 400kr per person. Då ingår besättning, mat samt hamnavgifter. Kom ihåg att du måste anmäla dig senast 7 dagar innan seglingen startar!

Anmäl dig via formuläret här nedanför och skriv in datumet i kalendern. Vi samlar in alla anmälda och hör av oss ungefär en vecka innan seglingen, för att kika mer på detaljerna.

*INFORMATION MED ANLEDNING AV COVID-19*

Tyvärr kan denna segling på grund av det rådande läget inte bli av som planerat, istället kommer det att bli två separata seglingsdagar. Du skriver i rutan ”övrigt” i anmälningsformuläret nedan om du vill vara med lördag, söndag eller båda dagarna!

Information om seglingen:

Vi samlas på Nya Varvet på morgonen 09:00. Vi seglar några timmar på förmiddagen, lägger till någonstans mitt på dagen för lunch (var är beroende på väder och vind) och seglar därefter hem på eftermiddagen. Vi räknar med att vara åter vid Nya Varvet och färdiga vid 17-tiden. Tag med egen lunch, något att laga den på  (tex Trangia) och fika till er själva för hela dagen. För att kunna hålla social distansering har vi begränsat möjligheterna att vara nere i ruffen till endast toalettbesök. Vi kommer därför att vara ute på däck hela dagen så tänk på att klä er varmt och torrt!

 

 

 

Arrangör

Göteborgs scoutdistrikt
Telefon:
0731-403110 / 0731-403150
E-post:
info@gbgscout.se
Webbplats:
View Arrangör Website