Laddar Evenemang

Arrangemangssegling 7 – helg

4 september - 6 september

Äventyrare
Ledare
Mandalay
Rover
Utmanare

Varje seglarsäsong anordnas ett antal arrangemangsseglingar med Mandalay. Till dem kan man anmäla sig själv eller tillsammans med en vän eller två. Det är först till kvarn som gäller!

Arrangemangsseglingarna är ett trevligt sätt att lära känna andra scouter, både med och utan segelintresse. Alla medlemmar i Scouterna får delta i seglingarna, men medlemmar i distriktet har förtur. Arrangemangsseglingarna är gratis under 2020, men det kan tillkomma en liten kostnad för mat under dessa helgseglingar. Vi utgår från Göteborg på fredag kväll (runt 18) och återkommer till Göteborg på söndagen. Exakta tider beror på vart vi bestämmer oss för att segla – beroende på väder, vind och humör.

Kostnaden för en arrangemangssegling – helg är 400kr per person. Då ingår besättning, mat samt hamnavgifter. Kom ihåg att du måste anmäla dig senast 7 dagar innan seglingen startar!

Anmäl dig via formuläret här nedanför och skriv in datumet i kalendern. Vi samlar in alla anmälda och hör av oss ungefär en vecka innan seglingen, för att kika mer på detaljerna.

Arrangör

Göteborgs scoutdistrikt
Telefon:
031-403305
E-post:
info@gbgscout.se
Webbplats:
www.gbgscout.se