Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Arrangemangssegling 7 – segling hela dagen! 08:00-20:00

5 september 2020

Äventyrare
Ledare
Mandalay
Rover
Utmanare

Varje seglarsäsong anordnas ett antal arrangemangsseglingar med Mandalay. Till dem kan man anmäla sig själv eller tillsammans med en vän eller två. Det är först till kvarn som gäller!

Arrangemangsseglingarna är ett trevligt sätt att lära känna andra scouter, både med och utan segelintresse. Alla medlemmar i Scouterna får delta i seglingarna, men medlemmar i distriktet har förtur.

Denna arrangemangsseglingen var planerad som ett deltagande i Svenska Kryssarklubbens sk 24-timmarssegling första helgen i september, en ”tävling” som går ut på att segla så långt som möjligt på 24 timmar. Tyvärr har Coronapandemin gjort att vi beslutat att korta ner till en 12-timmarssegling istället utan övernattning. Vi samlas på Nya Varvet i tid för avfärd klockan 07.00 lördagen den 5 september. Starten går utanför Långedrag klockan 08.00, vi går i mål samma plats samma dag klockan 20.00 och vi beräknas åter i hamn före 21.00. Vi kommer således att vara ute på havet under 14 timmar totalt. Ta med ordentligt med mat, fika och dricka och glöm inte varma och torra kläder då vi kommer att vara ute hela tiden. Väl mött/Skeppsrådet

Kostnaden för denna segling är 200 kr per person. Kom ihåg att du måste anmäla dig senast 7 dagar innan seglingen startar!

Anmäl dig via formuläret här nedanför och skriv in datumet i kalendern. Vi samlar in alla anmälda och hör av oss ungefär en vecka innan seglingen, för att kika mer på detaljerna.

Arrangör

Göteborgs scoutdistrikt
Telefon:
0731-403110 / 0731-403150
E-post:
info@gbgscout.se
Webbplats:
View Arrangör Website