Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Innebandynatta

25 februari 2023 - 26 februari 2023

Rover
Utmanare

VÄLKOMMEN TILL INNEBANDYNATTA 23!

Natten mellan 25:e och 26:e februari bjuder RUT in alla Rover- och Utmanarscouter i hela Sverige till Göteborg för att delta i den traditionsenliga innebandynatta.
Vad är nu detta? 

Enklast sagt är att det är en innebandycup som utspelar sig på natten. Deltagare är scouter som klär ut sig och har kul!  Natten kommer att bjuda på många roliga aktiviteter utöver innebandyspelandet. Om du inte vill spela innebandy är du givetvis välkommen som åskådare/hejarklack eller utställare. 

För alla som anmäler sig kommer det att serveras nattamat och det finns även en kiosk redo där vi säljer mycket sött & gött men även lite lättare mat och lite frukost  kan man köpa!   Vi tar endast betalt via swish eller kort – kiosken är kontantfri.

PLATS

Landala Sporthall,  Kapellplatsen 4 Göteborgs

TID

Vi börjar kl. 19.00 på lördagen och avslutar 09.00 på söndag morgon

TEMA
Årets tema är Zoo, fri tolkning på detta! Kom som en sten, en zebra, en bondkatt eller veterinär. Om ni kan koppla det till ett Zoo så kan säkert andra det också!
Ett tjusigt pris utlovas till de lag/patrull/grupp som har bäst utklädnad!

 

 

HUR TÄVLAR MAN? 

Det finns tre olika klasser som man kan delta i: 

  • Utmanare 15-18 år
  • Rover 18-25 år + ev. ledare 
  • Mixat lag med blandat Utmanare och Rover (max en ledare på plan samtidigt)
    (om det blir för få lag i en eller flera klasser så slås dessa ihop) 

Lagen måste vara mellan 3-6 personer. Du kan även anmäla dig enskilt och blir då placerad i ett lag. Vi är inte omöjliga med åldrarna så om man är något år under eller några över går det bra att höra av sig till oss och kolla innan anmälan. 

 

 

VILL DU HJÄLPA TILL? 

Funktionärer behövs förstås också! Är du också sugen på att göra årets Innebandynatta till den bästa hittills? Hjälp till som funktionär så får du även delta gratis.

Är du ledare för ett Utmanargäng som du vill stötta eller hålla ett öga på? Anmäl dig som funkis så kan du hjälpa oss lite också? Du kan hjälpa till i caféet, med insläpp, hålla i kringaktiviteter, vara domare eller räkna poäng. Alla funktionärer får gratis mat under evenemanget.  Låter det roligt? Vi lovar att det blir det! Hör av dig 

 

VILL DU VARA UTSTÄLLARE?

Innebandynatta är ett ypperligt tillfälle att möta Utmanare och marknadsföra andra arrangemang för dem. Att vara med som utställare kostar inget, är du intresserad så släng iväg ett mejl till oss!  

 

KONTAKT

Vid frågor, funderingar och/eller glada tillrop går det bra att kontakta: rut@gbgscout.se

 

ANMÄLAN OCH KOSTNAD

Sista anmälningsdag är 21 februari
Det kostar
150kr/person,  betalas på plats med kort eller Swish  

ANMÄL DIG HÄR

 

 

Arrangör

Göteborgs scoutdistrikt
Telefon:
0731-403110 / 0731-403150
E-post:
info@gbgscout.se
Webbplats:
View Arrangör Website