Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Innebandynatta

23 februari 2019 20:00 - 24 februari 2019 07:00

Rover
Utmanare

Under lördagskvällen/-natten den 23:e-24:e februari är det återigen dags att snöra på sig skorna, ta med sig sitt bästa innebandyhumör och bege sig till Björlandahallen.

Natten mellan 23:e och 24:e februari bjuder vi traditionsenligt in alla Sveriges rover- och utmanarscouter till Göteborg, för att delta i den traditionsenliga Innebandynattan! Natten kommer förutom rafflande innebandyspel också att bjuda på andra roliga aktiviteter. Vi håller till i Björlandahallen, klockan 20:00-07:00.

 

Temat för årets Innebandynatta är ”RUT”. Öppet för tolkning så tänk utanför box… rutan. 

 

Kostnad: 100kr/person som betalas på plats, med Swish. Har du inte Swish går det att få en faktura, välj då det alternativet när du anmäler dig via formuläret här nedan.

För er som anmäler er kommer det serveras nattamat och frukost, däremellan kommer vi också ha en kiosk redo och till ert förfogande. Tänk på att kiosken är kontantfri, endast kort och swish tas emot. Om du inte vill spela innebandy är du givetvis välkommen som åskådare/hejarklack eller utställare.

Det finns tre olika klasser att spela i:
– Utmanare 15-18 år
– Rover 18-25 år + ev. ledare
– Mix: lag med blandat utmanare och rover (max en ledare på plan samtidigt)

Lagen måste vara mellan 3-6 personer, du kan anmäla dig enskilt och blir då placerade i ett lag. Vi är inte omöjliga med åldrarna, om man är något år under eller några över. Hör av er till oss och kolla!

Är du också sugen på att göra årets Innebandynatta till den bästa hittills? Hjälp till som funktionär så får du även delta gratis. Du kan hjälpa till i caféet, med insläpp, hålla i kringaktiviteter, vara domare samt att räkna poäng. Alla funktionärer får gratis mat under evenemanget. Låter det roligt? Vi lovar att det blir det! Maila till oss direkt, på info@gbgscout.se.

Att åka som utställare kostar inget, mejla info@gbgscout.se om ni vill vara utställare på IBN!

Vid frågor, kontakta oss gärna via e-post, info@gbgscout.se.

 

Plats

Björlandahallen
Emelie Lejmans Väg 4
Torslanda, 423 56 Sverige

Arrangör

Göteborgs scoutdistrikt
Telefon:
0731-403110 / 0731-403150
E-post:
info@gbgscout.se
Webbplats:
View Arrangör Website