Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Kluredo med RUT

4 april 2021

Rover
Utmanare

I dessa tider känner RUT att det är dags att vi gör något roligt tillsammans! Vad kan vara roligare än att lösa en mordgåta?!

Söndagen den 4 april tar vi alltså fram förstoringsglaset och vässar öronen för vi ska hitta en mördare som är lös! Kluredo är ett digitalt mordmysterium där man i patrullen tittar på vittnesmål och ska klura ut vem den skyldige är, allt digitalt givetvis. Vi möts tillsammans på Zoom, träffar andra scouter och gör söndagen lite härligare tillsammans.

När: Söndagen den 4 april kl. 11.00 (ca. 3h)
Var: Digitalt på Zoom
Hur: Det får ni svar på längs vägen

Du väljer själv om du vill dra ihop din patrull och tävla som ett lag eller anmäla dig individuellt  och bli placerad i en patrull tillsammans med andra. Det är nu du/ni har chansen att sätta samarbetet på prov eller våga ta steget och träffa nya människor.

Vad behöver jag ha? Det man behöver ha är en skärm för att koppla upp sig till mötet och en telefon för att ladda ner appen Kluredo. Det är i appen man kommer att förhöra vittnen och klura ut mordgåtan.

Kostnad: Absolut ingenting
Anmälan hittar du här >>

All information  inför dagen kommer via mail några dagar innan det smäller., men är det något ni funderar på redan nu så är det bara att höra av er till oss: rut@gbgscout.se.

Så scouter, in på länken och anmäl er!

 

Arrangör

Göteborgs scoutdistrikt
Telefon:
0731-403110 / 0731-403150
E-post:
info@gbgscout.se
Webbplats:
View Arrangör Website