Specialvecka på Kragenäs

11 mars, 2020 av Erik Salmonson

Lördag vecka 30 till och med lördag vecka 31 (25 juli – 1 aug) är det specialvecka på Kragenäs!

Desto fler grupper som besöker Kragenäs samtidigt, ju roligare blir upplevelsen. Dessutom skapar det en storlägerkänsla och öppnar upp för nya vänskapsband på möjligheternas mötesplats! Specialveckan fungera lika bra både för den stora och den lilla gruppen, vill inte hela kåren åka är det lika enkelt att komma ett gäng ledare med sin avdelning.

Under Kragenäs specialveckor erbjuds ett antal funktionärsledda programpass där ni som kår bara behöver anmäla er i förväg, resten ordnar Kragenäs. Vad sägs till exempel om ett gemensamt lägerbål tillsammans med övriga gäster på området eller ett disko för upptäckarscouter? Dessutom erbjuds fullständig matservice, där du och din grupp bara behöver hämta ut och tillaga råvaror med färdiga recept från Kragenäs. Under 2020 kostar det här helhetskonceptet 155 kr per person och natt, då ingår allt förutom eventuell kanot-, kajakhyra samt dyrare hantverksmateriel och primitiv matlagning.

Anmälan till Kragenäs specialveckor, komplett med antal deltagare och eventuell specialkost, är öppen fram till och med att specialveckan är fylld alternativt till senast 19 april (tiden är förlängd från 31 mars till den 12 april). Intresset för specialveckan är stort och vi har ett begränsat antal platser, vi ser därför fram emot din grupps anmälan så snart som möjligt. Anmälan gör du här!