Kansliet kan förhoppningsvis hjälpa dig med de flesta frågorna, eller slussa dig vidare till någon som kan svara.

 

 

På grund av rådande situation med covid-19 (corona-krisen) håller kansliet Purpursnäckan stängt. Våra anställda jobbar hemifrån, men nås därför precis som vanligt via mailen info@gbgscout.se.

————-

Göteborgs scoutdistrikts kansli ligger vid Sankt Sigfrids Plan i Göteborg. Här arbetar vår verksamhetssamordnare Olla Lundkvist med allt som kan tänkas komma upp. När kansliet inte är bemannat används lokalerna även som möteslokal för distriktets funktionärer. Om du och din scoutkår vill låna huset för specifika arrangemang går det bra, kontakta oss så ser vi om lokalen är ledig.

Kontaktuppgifter

Telefon 031 40 33 05
E-post info@gbgscout.se
Adress Delsjövägen 5A
412 66 Göteborg

 

På kansliet finns också försäljning av scoutdräkten. Kollektionen innefattar t-shirt med lång och kort ärm, pikétröja och den klassiska scoutskjortan. Alla plaggen finns i full sortering och i två olika passformar (rak och insvängd). Vi säljer även annat så som muggar, halsdukar och alla olika sorts märken, som man kan köpa ett och ett. Betalar gör du med kort eller Swish, vi tar ej emot kontanter.

Hitta till Purpursnäckan

Purpursnäckan ligger på Delsjövägen 5A, vid Sankt Sigfridsplan i Göteborg. Med spårvagn åker du till hållplatsen som heter just Sankt Sigfridsplan. Med bil finns vägbeskrivning på Eniro.

Öppettider

Måndag STÄNGT
Tisdag 15:00 – 19:00
Onsdag 15:00 – 19:00
Torsdag STÄNGT
Fredag STÄNGT

Kansliet är normalt stängt dag före helgdag, helgdag och klämdagar, samt under skolornas jul- och sommarlov.