Kansliet kan förhoppningsvis hjälpa dig med de flesta frågorna, eller slussa dig vidare till någon som kan svara.

 

På grund av rådande situation med pandemin Covid-19  håller kansliet stängt  för besök.  För att komma i kontakt med oss är det bäst att skicka ett mejl till info@gbgscout.se  Vi kan även nås via telefonnumret nedan, måndag – torsdag 09:00-13:00.

————-

Göteborgs scoutdistrikts kansli finns i Scouternas Hus på Carlbergsgatan 1,  Göteborg.  Här arbetar vår anställda Olla Lundkvist med allt som kan tänkas komma upp. I huset jobbar också personal från Västra kansliet, Scouterna.
När kansliet inte är bemannat används lokalerna även som möteslokal för distriktets funktionärer. Om du och din scoutkår vill låna huset för specifika arrangemang går det bra, kontakta oss så ser vi om lokalen är ledig.

Kontaktuppgifter

Telefon 0731-403 110
E-post info@gbgscout.se
Adress Carlbergsgatan 1
412 66 Göteborg

 

På kansliet finns också försäljning av scoutdräkten. Kollektionen innefattar t-shirt med lång och kort ärm, pikétröja och den klassiska scoutskjortan. Alla plaggen finns i full sortering och i två olika passformar (rak och insvängd). Vi säljer även annat så som muggar, halsdukar och alla olika sorts märken, som man kan köpa ett och ett. Betalar gör du med kort eller Swish, vi tar ej emot kontanter.

Hitta till Scouternas Hus

Kansliet ligger på Carlbergsgatan 1. Karta finns här.
OBS! Kansliet och shopen har för närvarande stängt för besök.